Selecteer een pagina

GvA Dakwerken

Elk dakprobleem krijgt bij ons een professionele oplossing.

Wat kunnen wij voor u doen?

Dakwerken

Het dak boven het hoofd van uw gezin

voor Gert van Aelst is een dak zoveel meer dan de bovenkant van een woning. Daarom besteden wij er net dat tikkeltje extra zorg aan.

Eenmaal de wens van de klant door de architect is vertaald naar een bouwplan, is het de taak van Gert de wens om te zetten naar een tastbaar en afgewerkt geheel.

Dank zij onze jaren aan ervaring heeft u de garantie dat alle werken :

  • conform de wettelijke bouwvoorwaarden zijn uitgevoerd
  • op tijd worden uitgevoerd
  • dat de beloofde materialen wel degelijk zijn aangewend

Gert van Aelst: omdat een dak boven uw hoofd belangrijk is.

Kroonlijsten

Ook voor kroonlijsten kan je rekenen op Gert van Aelst. Wij werken de daken af met verschillende mogelijke kroonlijsten en dakoversteken.

Is je kroonlijst aan herstelling of vernieuwing toe? Dan helpen we je graag.

Isolatiewerken

Dakisolatie bespaart geld

Laat u dakisolatie aanbrengen? Dan kost u dat natuurlijk geld. Maar op lange termijn brengt uw dak isoleren zelfs geld op. Want uw stookkosten tuimelen meteen de diepte in. En wist u dat u voor dakisolatie premies kunt krijgen? Geef ons een seintje, we vertellen u er graag meer over!

Vakkundig elk dak isoleren

De isolatie van uw plat dak of de isolatie van uw hellend dak – bij Gert van Aelst is het zó geregeld. We bekijken samen met u wat de juiste manier is om uw dak te isoleren. Een warm dak of een omgekeerd dak isoleren? Controleren of uw onderdak dampdoorlatend is? Dakisolatie is een klus voor de vakman. Voor Gert van Aelst dus.

Eiken bijgebouwen

Eikenhout = Duurzaam

GvA Dakwerken bouwt voor u een aantrekkelijk, geheel uniek eiken bijgebouw dat voldoet aan uw specifieke behoeften .  Uw eiken bijgebouw kan een multifunctionele constructie zijn zoals een garage, tuinhuis, carport, kortom – Wat u maar wil!  Wij zorgen ervoor dat uw eiken constructie er geweldig zal uitzien en een mooi geheel zal vormen binnen uw omgeving.

 

Gevelbekleding

Leien

U wilt uw gevel meteen een hele nieuwe look geven? Ga dan voor leien. Want een leien gevel is synoniem voor een stijlvolle gevel. Bovendien beschermen leien uw woonst prima tegen slagregen en ander snertweer.

Sidings

Ook sidings zijn een handige vorm van gevelbekleding. Want ze geven u onbeperkte keuzevrijheid. We plaatsen ze horizontaal of verticaal, en in de kleur die u maar wilt. Ook het materiaal van uw sidings kiest u zelf. Bij ons vindt u:

  • Eternit-sidings, kunststof sidings (pvc sidings), houten sidings, rockpanel, trespa

Roofing

Gert van Aelst is ook specialist in het plaatsen, branden en herstellen van roofingdaken.
Ook bij een lek zijn wij de beste garantie op een snelle en professionele oplossing.

Pannen - Leien - Zink

Dakpannen

De keuze van uw dakpannen verdient aandacht. Het gaat immers over een dak boven uw hoofd! Wij kiezen vooral voor kleipannen van Koramic (Pottelberg), die je kan verkrijgen in diverse kleuren en modellen, afhankelijk van uw wensen.

Leien

Voor wie kiest voor kunstleien uit voorkeur of dikwijls genoodzaakt wegens lage helling en een te zwakke dakstructuur kan eveneens bij ons terecht. De hedendaagse leien bevatten geen asbest meer en zijn veel gladder in oppervlak dan vroeger, wat het groen worden serieus verminderd. Natuurleien zijn uiteraard ook mogelijk.

Zinkwerken

quarzzink, anthrazink, naadloos gelaste voorzetkappen, …

Dakramen

Dakramen & Lichtkoepels

Dakramen en lichtkoepels zorgen voor lichtinval, meer dan een dakkapel of een gewoon raam. Er is een ruim gamma aan formaten, bediening en accessoires.

0496 26 92 46

info@gvadakwerken.be

Boskant 75
2350 Vosselaar

Snel Contact

Neem snel contact op. Voor een uitgebreid contactformulier, ga naar onze contactpagina

15 + 7 =